Gerzson és Panka: Győr legújabb akadálymentes játszótere a polgármester papagájairól lett elnevezve

belföld
2022 április 07., 14:22
comments 1

Vannak emberek, akiknek semmi nem tetszik – mondta az RTL Híradónak Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, amikor arról kérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy sok embernek nem tetszik, hogy a város legújabb akadálymentes játszóterét kedvenc papagájairól nevezte el.

A Borkait bukása után váltó polgármester, Dézsi Csaba András kedveli a papagájokat. Olyannyira, hogy még egy mesekönyvet is írt róluk, amiben ő az egyik szereplő.

A polgármester az RTL Híradónak elmondta, hogy ingyen bocsátotta a város rendelkezésére a figuráit, könyvének jogdíját pedig egy papagájmentő alapítványnak adományozza.

A mesekönyv alapján készült játszótér a Szerencsejáték Zrt. támogatásával épült meg. Ez az első olyan játszótér Győrben, ahol kerekesszékes gyerekek akadálymentesen játszhatnak társaikkal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.