Csak azért rendelt pizzát egy esztergomi férfi, hogy megkaparinthassa a futár autóját

április 8., péntek 8:20
4

Álnéven rendelt pizzát egy esztergomi férfi. A pizzafutár nagyjából fél óra elteltével ért ki a megadott címre, ami természetesen hamis volt. A megrendelő titokban figyelte a futárt, akit végül sikeresen elcsalt az autójától. A futár a slusszkulcsát az autójában hagyta. A tolvaj kihasználta az alkalmat: jogosítványa ugyan nem volt, de sikerült elhajtania a kocsival, benne az étellel, melegen tartó táskával, töltővel, kormányvédővel és rádiósmagnóval együtt - derült ki a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtóközleményéből.

A tolvaj nem sokáig örülhetett a zsákmánynak: az esztergomi rendőrök az autót már másnap megtalálták, a rádiósmagnót pedig a férfi lakóhelyén lefoglalták.

A férfi a pizzás eset előtt még egy bicikliző nőt is meglopott.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Járásbíróság a letartóztatásban lévő különös visszaeső férfit börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, és 63 946 forint vagyonelkobzásra ítélje.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt