18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Több ezer civil volt a kramatorszki vasútállomáson, amit orosz rakéták találtak el

háború
2022 április 08., 08:55

Két orosz rakéta becsapódását jelentették az Ukrajna keleti részén lévő Kramatorszk vasútállomásán. Pavlo Kirilenko, Donyeck kormányzója Telegramon azt írja, több mint 30 ember meghalt és több mint 100 ember megsebesült. Bejegyzésében úgy fogalmazott, az oroszok „jól tudták, hová céloznak és mit akarnak: minél több ukrán civilt akartak elpusztítani”.

photo_camera Fotó: Pavlo Kirilenko/Telegram

A karamatorszki vasútállomáson civileket evakuáltak az orosz csapatok bombázása alatt álló területekről, több ezren gyűltek ott össze.

photo_camera Fotó: Pavlo Kirilenko/Telegram

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.