Volodimir Zelenszkij újabb, oroszokat érintő szankciókról egyeztetett Olaf Scholzcal

háború
2022 április 10., 11:14
comments 1

Az oroszokat célzó újabb lehetséges szankciókról, illetve Németország Ukrajnának nyújtandó védelmi és anyagi segítségnyújtásáról egyeztetett Volodimir Zelenszkij és Olaf Scholz német kancellár - jelentette be az ukrán elnök Twitteren. Egyetértettek abban, hogy mindenkit, aki háborús bűncselekményeket követ el, azonosítani kell, majd megbüntetni.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Olaf Scholz német kancellár 2022. február 19-én Münchenben.
photo_camera Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Olaf Scholz német kancellár 2022. február 19-én Münchenben. Fotó: SVEN HOPPE/AFP

Zelenszkij hivatala külön nyilatkozatban közölte, hogy az elnök telefonkonferenciát tartott ukrán tisztviselőkkel, amelynek során kidolgozták Kijev javaslatait az Európai Unió hatodik szankciócsomagjára vonatkozóan. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.