Hatalmasat esett az orosz műkorcsolyázó, képtelen volt felállni, hordágyon vitték le a jégről

sport
2022 április 17., 08:53

Súlyos baleset történt a kétszeres olimpiai bajnok Jevgenyij Pljuscsenko által szervezett műkorcsolyashow-sorozat szentpétervári állomásán. A 18 éves tehetség, Jevgenyij Szemenyenko elrontotta 4 fordulatos ugrását, és olyan szerencsétlenül zuhant a jégre, hogy keményen beütötte a fejét. Hiába próbált többször felállni, nem sikerült, így végül hordágyon vitték le. Ezután kórházba szállították, ahol az első vizsgálatok után kiderült: súlyos agyrázkódást szenvedett, de várhatóan megússza az esetet maradandó egészségkárosodás nélkül.

link Forrás

Címlapkép: Ramil Sitdikov / Sputnik (Photo by Ramil Sitdikov / Sputnik / Sputnik via AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.