Egy argentin nő arccal előre beájult az érkező vonat alá, de semmi baja sem lett

baleset
2022 április 19., 15:56
comments 5

Az argentin főváros, Buenos Aires pályaudvarán durva, de szerencsére nem tragikus kimenetelű balesetet rögzített a biztonsági kamera:

A New York Post azt írja, egy Candela nevű fiatal nő az éppen érkező vonat felé tartva hirtelen elveszti az eszméletét, amikor az állomásra beérkezett vonat. A szemtanúk láthatóan elborzadnak a történtekről.

Pedig a nőt megúszta az egészet sérülés nélkül, bár kórházba vitték, még aznap távozhatott.

A nő egy argentin tévécsatornának azt mondta, azért ájult el, mert leesett a vérnyomása. „Nem tudom, hogy lehet, hogy még mindig életben vagyok. Még mindig próbálom megérteni az egészet” – mondta. (New York Post via RTL)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.