Szijjártó Péter bejelentette: háromezer négyzetméteres nagykövetséget építünk Ankarában

POLITIKA
2022 április 19., 10:25
comments 9

„Kezdődik az új, 3000 négyzetméteres nagykövetségi épület építése Ankarában” - írta meg Szijjártó a bejegyzésében, amiben azt is kifejtette, hogy egyre nagyobb a jelentősége a magyar-török együttműködésnek, ezzel indokolva a beruházást.

link Forrás

A külügyminiszter ma utazott Törökországba. Az utazását bejelentő posztban azt írta, hogy három fontos téma megbeszélése miatt látogat el Ankarába.

  • Törökország fontos közvetítő szerepet tölt be az ukrajnai háború reménybeli lezárása tekintetében.
  • Törökországon keresztül érkezik a földgáz egy jelentős része Magyarországra.
  • Most, hogy az Iszlám Állam újabb terrortámadások elkövetésére készül, megnő a terrorellenes együttműködés jelentősége.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.