Tádzsikisztán mutatja az utat, van még hova fejlődnünk a nemzet vezetőjének tiszteletében

respekt és tisztelet
2022 április 19., 14:13
Emomali Rahmont fogadják Párizsban 2021. október 13-án.
photo_camera Emomali Rahmont fogadják Párizsban 2021. október 13-án. Fotó: Xose Bouzas/Hans Lucas via AFP

Április 15-én Hudzsánd városába ment munkalátogatásra a Béke és a Nemzeti Egység megalapítója, a tádzsik nemzet vezetője, a Tádzsik Köztársaság elnöke, Emomali Rahmon. Ott készült ez a fotó:

link Forrás

A leírás ne tévesszen meg senkit, a hátsó ember – aki a megszólalásig (vagy talán azon is túl) hasonlít a tádzsik elnökre –, nem a Rahmon dublőre, hanem a Szughd régió kormányzója, aki szemmel láthatóan akkora rajongója a vezetőjének, hogy lényegében átlényegült, eggyé vált vele. Fel van adva a lecke Boros Bánk Leventének!

Egyébként két éve többek között Tádzsikisztánt és a hasonló, posztszovjet országok vezetőit vizsgálva összefüggést találtak a korrupció és a politikusok elhízása között.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.