Töretlenül népszerű a putyinista propaganda a kormánypárti influenszerek között

elmebaj
április 19., 19:42
comments 28

Még március elején mutattuk be a „Számok - a baloldali álhírek ellenszere” nevű Facebook-oldalt, ami sokáig csak kormánypárti posztokkal szórta tele a Facebookot, de a háború kezdete óta a hivatalos putyinista propagandára álltak rá. A Mészáros Lőrinchez és Vaszily Miklóshoz tartozó Pesti TV vasárnap esténként egy tévéműsorban is szokott foglalkozni az oldal posztjaival. A néha hamisított videókat posztoló oldal továbbra is töretlenül népszerű a kormánypárti véleményvezérek között.

photo_camera Kovács András és Kaminski Fanny, a miniszterelnök sajtósa Fotó: Halász Júlia

A hiteles hírközlésért és a keresztény, konzervatív értékek következetes képviseletéért tavaly lovagkeresztet kapó Kovács András, az Origó munkatársa kedden egy olyan bejegyzést osztott meg, amiben már „gyilkos ukrán rezsimet” emlegetnek, és erősen tiltakoznak az ellen, hogy az Európai Unió hozzájáruljon Ukrajna újjáépítéséhez. Kovács egyáltalán nem találta túlzónak a posztot, sőt még a saját gondolataival is kiegészítette azt:

Az eszem eldobom azon, mi folyik Európában! Itt lenne az ideje, hogy megszűnjön az Európai Bizottság és a teljes brüsszeli elit!”

photo_camera Fotó: Kovács András Origó

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt