A Tankcsapda is fellép Toroczkaiék fesztiválján

ZENE
2022 április 21., 18:37
comments 17

Idén július 27-30-án tartják Ásotthalmon a Magyar Sziget nevű fesztivált, amit még a 2000-es évek elején Toroczkai László javaslatára a szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kezdett el szervezni. A szervezet rendszeresen tüntet a Pride ellen. A fesztivált most is egy Toroczkai-idézettel hirdetik. A rendezvény azóta is radikális jobboldal éves találkozójának számít. 2005-ben például nem léphetett színpadra az R-Go együttes félig magyar, félig kongói származású háttérénekesnője, mivel a rendezők nem tudták garantálni a biztonságát.

photo_camera Fotó: Magyar Sziget -MSZÁ/Facebook

Idén a szokásos nemzeti rock zenekarok mellett fellép a MOL által támogatott Tankcsapda is, ami még mindig hajlamos punk együttesként meghatározni magát. A fesztivál ott szerepel az együttes koncertnaptárában is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt