A Tankcsapda is fellép Toroczkaiék fesztiválján

ZENE
2022 április 21., 18:37

Idén július 27-30-án tartják Ásotthalmon a Magyar Sziget nevű fesztivált, amit még a 2000-es évek elején Toroczkai László javaslatára a szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kezdett el szervezni. A szervezet rendszeresen tüntet a Pride ellen. A fesztivált most is egy Toroczkai-idézettel hirdetik. A rendezvény azóta is radikális jobboldal éves találkozójának számít. 2005-ben például nem léphetett színpadra az R-Go együttes félig magyar, félig kongói származású háttérénekesnője, mivel a rendezők nem tudták garantálni a biztonságát.

photo_camera Fotó: Magyar Sziget -MSZÁ/Facebook

Idén a szokásos nemzeti rock zenekarok mellett fellép a MOL által támogatott Tankcsapda is, ami még mindig hajlamos punk együttesként meghatározni magát. A fesztivál ott szerepel az együttes koncertnaptárában is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.