Stummer János Jobbik-elnök akar lenni

POLITIKA
2022 április 22., 15:36

„Döntöttem. Elnöki szolgálatra jelentkezem a Jobbik tisztújításán” – jelentette be Stummer János országgyűlési képviselő, aki a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke volt.

Stummer János és Jakab Péter
photo_camera Stummer János és Jakab Péter Fotó: Jakab Péter/Facebook

Stummer a választás utáni napokban a Facebookon gúnyolódott Jakab Péter pártelnökön, aki Márki-Zay Pétert vádolta az ellenzék megbuktatásával. Jakab szerdán azt írta: „A Jobbiknak az egyetlen esélye: az, ha stabil marad. Itt és most nem a radikális változtatásoknak van helye, hanem a stabil, nyugodt építkezésnek”. A Jobbik május 7-én tartja tisztújító kongresszusát.

Stummer a következő ciklusban nem lesz tagja az Országgyűlésnek, mivel listán nem kapott befutó helyet, egyéni körzetét pedig elbukta Békés megyében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.