Kovács Zoltán szerint Magyarország megvédi Orbán Viktor újraválasztását

POLITIKA
április 23., 9:34
comments 16

A The Atlantic hasábjain megjelent véleménycikkében üzent a nemzetközi nagyvilágnak Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a cikket pedig volt olyan kedves, és lefordította nekünk angolról magyarra a Magyar Nemzet. Az írás címe: Magyarország megvédi Orbán Viktor újraválasztását.

A legfőbb gondolat Kovács Zoltántól:

Az április 3-i magyarországi parlamenti választások eredménye nem jelent veszélyt az európai demokráciára. Valójában éppen annak győzelmét mutatja

- véli a szerző, aki úgy folytatta: itt az ideje, hogy ezt végre megértsék a magyar kormány kritikusai is, akik keményen dolgoztak azon, hogy aláássák a választások hitelességét.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Kovács Zoltán elemzése szerint a választások napján a magyar választópolgárok azért mentek el ilyen nagy számban – csaknem hetven százalékban – szavazni, hogy napjaink kaotikus nemzetközi politikai környezetében támogatásukról biztosítsák Orbán Viktor miniszterelnököt és kormányát.

Az új kormány amúgy a május 16-i héten állhat fel, amelynek egyes hírek szerint például Kásler Miklós nem lesz a tagja, de Lázár János visszatérhet száműzetéséből.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt