Teljesen ismeretlen jobbikos kapta meg Márki-Zay mandátumát

POLITIKA
2022 április 23., 07:50

Végérvényesen eldőlt, hogy Végh Noémi, a Jobbik politikusa veheti át Márki-Zay Péter országgyűlési képviselői mandátumát - közölték a demokrata ellenzéki pártok (MSZP, Párbeszéd, Momentum, DK, Jobbik, LMP). A döntés indoka, hogy Végh Noémi volt a mandátumot nem szerzett jelöltek közül a sorban következő első jelölt a közös ellenzéki listán.

Korábban arról írtunk, hogy Márki-Zay Péter is annak örült volna, ha az ellenzéki miniszterelnök-jelölt parlamenti helyét Szél Bernadett kapná, aki szoros versenyben, de alulmaradt Budakeszin Menczer Tamással szemben.

photo_camera Fotó: Kovács Betti

Hogy pontosan kicsoda és eddig mit csinált Végh Noémi, arról néhány perc keresgélés után sem találtam érdemi információt. Aki hallott róla, az jelezze valahogyan.

Az már korábban eldőlt, hogy Dobrev Klára átadott mandátumával saját frakciója lett az LMP-nek is.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.