Egy odeszai nő pár hete arról posztolt, hogy mennyire boldog a kisbabájával, aztán rakéta csapódott a házukba

POLITIKA
2022 április 24., 10:33

A két hónapja tartó háború pokoli hírei miatt az ember hajlamos érzéketleníteni magát a borzalmakra. De amikor az áldozatoknak arca és története van, ez az automatikus pszichés önvédelmi mechanizmus csődöt mond.

link Forrás

Valeria Hlodan pár hete még arról posztolt, hogy élete legszebb időszaka volt a terhesség 40 hete, a kislányuk, Kira most egyhónapos, és soha ilyen boldog nem volt még. Jurij, a férj tegnap tette ki a felesége és a kisbabájuk fotóit.

link Forrás

Hat másik áldozat mellett Valeria és Kira is meghaltak abban a lakóépületben, amit szombaton orosz rakéta talált el Odeszában.

Zelenszkij ukrán elnök tegnap este, a szokásos beszédében fel is tette a szónoki kérdést, hogy vajon Oroszországban kire jelenthetett fenyegetést egy 3 hónapos odeszai kisbaba, hogy meg kellett gyilkolni.

link Forrás


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.