Az Országgyűlés második legnagyobb frakciója lett a KDNP-é

POLITIKA
2022 április 26., 12:13

Megalakult kedden a Parlamentben a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselőcsoportja, amelynek élére ismét Simicskó Istvánt választották - jelentette be Semjén Zsolt, a KDNP elnöke sajtótájékoztatón. Hozzátette: a frakciónak 18 tagja lesz, eggyel több, mint az előző ciklusban, ezzel az Országgyűlés második legnagyobb frakcióját adják. Minden korábbi, előző ciklusban működő képviselőjük ismét szerephez jut, az új tag Mihálffy Béla lett.

"A miniszterelnök a KDNP-sek teljesítményével elégedett volt, és a KDNP-sek is elégedettek lehetnek a következő kormányban betöltendő helyükkel"

- mondta Semjén. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.