Valaki végre megírta, hogyan dug a hithű fideszes

Lezárt tartalom a Kör tagjainak ÉLET
2022 április 27., 15:46
comments 16

A NER olyan szempontból is totális rendszer, hogy lassan az életünk minden szegletében jelen van. Iskola, kultúra, hivatali ügyintézés, társasházi üzenőfal, szünet a válogatott meccs közben - tényleg mindenütt. Még a horgászújság is fideszes, pedig abban olyanokról van szó, hogy miként kell összeragasztani egy félmaréknyi légylárvát, majd a büdös, izgő-mozgó csomót csúzlival ellőni 50 méterre. De a szex eddig valamiért kimaradt.

Eddig.

Most azonban iránymutató cikk jelent meg a Gyarmati Hírek című közéleti havilapban, ami sajnos nem Magyar Kongó, hanem Balassagyarmat ügyeivel foglalkozik. És a mostani számnak így néz ki a címlapja:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.