Májustól a 444-nél dolgozik Németh Dániel, akinek a hírfotói felforgatják a közéletet

Média
2022 május 04., 10:12
comments 27

A külügyminiszter az állam közreműködésével gazdagodó útépítő milliárdos jachtján piheni ki a munka fáradalmait. A miniszterelnök családja közel-keleti autokráciák gazdasági kulcsembereivel jár össze. Mesés üzleteket vonzó belvárosi ügyvédi iroda bejáratánál lebzsel a politikai elit.

photo_camera Forrás: Öt lecke a valóság felszámolásáról

Ezek a történetek megmutatják a rendszer működését, és egy sor másik sztorival együtt Németh Dániel fotósnak köszönhetően ismeri őket a magyar nyilvánosság. Egyike volt azoknak, akiknek a telefonját a Pegazus nevű kiberfegyverrel támadták meg.

Május 1-től Németh Dániel a 444 szerkesztőségét erősíti, újságíróinkkal közösen azért dolgozik, hogy még több anyagban tudjuk bemutatni nektek, hogy kik és hogyan irányítják Magyarországot.

Ezt a munkát csak a ti segítségetekkel, a támogatásotoknak köszönhetően tudjuk elvégezni. Ha teheted, lépj be a Körbe, vásárolj 444 előfizetést, és járulj hozzá a szabad magyar nyilvánosság erősítéséhez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.