„Arccal lefelé feküdtek a földön, a katonák pedig tüzet nyitottak rájuk”

háború
2022 május 07., 05:00
comments 9

Az Amnesty International új, helyszíni vizsgálata alapján kijelenthető, hogy az orosz hadsereg szándékos gyilkosságokat követett el Kijev környékén az invázió során. A túlélőkkel és az áldozatok hozzátartozóival készült interjúk alapján ép ésszel nehezen felfogható mészárlást rendeztek az agresszorok Borogyankában, Bucsában, Andrivkában, Zdvizhivkában és Vorzelben. A jogvédő szervezet küldöttségét az Amnesty International főtitkára vezette.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.