Donáth Anna gyereket vár, nem indul újra a Momentum elnöki posztjáért

május 9., hétfő 10:19
3

Oldalán jelentette be Donáth Anna, hogy igazak a sajtóban már megjelent hírek: gyereket vár, és ezért nem indul újra a Momentum elnöki tisztségéért.

Donáth Anna, a Momentum Mozgalom elnöke Fotó: Halász Júlia

„Csodálatos dolog történik az életemben: anya leszek. Ezzel együtt pedig nagyon sok mindent át kellett értékelnem a személyes és politikai jövőm szempontjából. Arra jutottam, hogy az egyre erősebbé váló, nagy jövő előtt álló Momentum mindennapos elnöki feladatait nem tudnám felelősségteljesen úgy ellátni, hogy közben az anyasággal egy rendkívül izgalmas, de rengeteg ismeretlen kihívással járó feladat elé nézek” – írja a politikus. Hozzátette, hogy nem fog eltűnni, a Momentum politikusaként továbbra is tenni fog „egy igazságos, emberséges Magyarország megteremtéséért”.

Donáth Anna tavaly novemberben lett a Momentum elnöke, Orosz Annával szemben választotta őt a küldöttek többsége. Az idei parlamenti választások után készítettünk vele interjút, azt itt lehet elolvasni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt