Nézőcsúcs lehet a Fradi-Paks kupadöntőn

sport
2022 május 11., 08:07
comments 4

Az MLSZ beszámolója szerint kedd estig már majdnem negyvenezren váltottak jegyet a szerda esti Fradi-Paks Magyar Kupa döntőre a Puskás stadionba - írta a Nemzeti Sport. Ennél többen csak egyszer, 1955. augusztus 20-án nézték meg a helyszínen a hazai kupafinálét, amikor 40 ezren mentek ki a Nép­stadionba, ahol ez volt az első kupadöntő. A Vasas akkor 3:2-re verte meg a Honvédot, a piros-fehérektől Kocsis Sándor és Budai II László talált be, de az Aranycsapatból Puskás Ferenc és Czibor Zoltán is játszott azon a meccsen.

photo_camera Fotó: BERNADETT SZABO/AFP

A kupagyőztes indulhat az Európa-konferencialiga első selejtezőkörében, ha viszont a biztos BL-selejtezős Ferencváros nyer, akkor az Ekl-indulás joga az OTP Bank Liga 4. helyezettjére, tehát a Mol Fehérvárra száll át. A pénzdíjra sem lehet panasz, a csapatok fordulónként növekvő prémiumért játszottak, a győztes 100 millió, a döntő vesztese 50 millió forint díjazásban részesül - írta a sportlap.

Arról ebben a cikkben írtunk, hogy pályán és pályán kívül is legyőzhetetlen a legnemzetibb csapat, továbbra is a Fradi a NER-focibajnokság ékessége.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.