Minifesztivál a Trafó megsegítéséért

KULTÚRA
2022 május 13., 11:08

Március elején mi is írtunk arról, hogy a budapesti független kulturális központ, a Trafó is bajba került, mivel korábban a Volskbanknál voltak a számláik, és a tulajdonosváltás után is maradtak a Sberbankban. A színházi, koncert- és kiállítótérként is működő Trafó így elég nehéz anyagi helyzetbe került a Sberbank csődje után, ezért pedig május 17-ére, azaz jövő keddre egynapos minifesztivált szerveznek Töltés címmel, és a teljes jegybevételt a Trafó működésére fordítják majd.

A jótékonysági koncert házigazdája Balázsovics "Tink" Mihály, és fellép majd Závada Péter, Simon Márton, a Szabó-Gyányi Quintet, Saiid, Speiz Boiz, a Betá Betá, Oiee, Solére, Wata, a Freakin' Disco (Kamaraelektronika) és a Musica Moralia.

Minden további részlet a Trafó oldalán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.