Új regiszterekben megszóló műsorunk minden korábbinál mélyebbre hatol, hogy az értékteremtés hagymahéjait fölfejtve felszínre hozza Önöknek a a tudás gyémántját.
Ma még csak a Belső kör- és a Közösség-előfizetői csomagok tulajdonosai hallgathatják a friss adást. Az ingyenes verzió némileg rövidítve: hétfőn. Na, ezért is érdemes előfizetni, és főleg azért, hogy maradjon független sajtó!
Használati útmutatónk az előfizetős, hosszú verziók kezeléséhez mindenféle podcastalkalmazásokban (a Spotify sajnos nem kezeli az ilyen előfizetős megoldásokat).
Ezt az adást csak Belső kör és Közösség csomagjainkkal érheted el. Légy része a közösségünknek, segítsd a 444 működését!
Már előfizetőnk vagy?
Egy üzleti konferencián a miniszterelnök veje, az ország egyik leggazdagabb embere egy asztalhoz ült a Boston Consulting Group hazai vezetőjével. Szót értettek.
A miniszterelnök lánya gyászolja a veszni látszó budapesti olimpiát.
Megúsztak egy 11-est, mert elvették az ellenféltől. És ez teljesen összezavarta a felcsútiakat.
Hiába tartja barátinak Kínát Orbán Viktor, az állami tévében meglehetősen kritikus riport jelent meg a magyar gazdaságról.
Ünnepi különszám, kínai bejglireceptmelléklettel! Korrupt sportvezetők karácsonya. Mága és a taó. A Brunello Cuccinelli szennyes titkai. Kézilabda az Antarktiszon. Életveszély a körúti biciklisávban. A magyar állam szétesése az Orczy park vécéjében.
Turistaosztály és prankolgatás. A marokkói futball és a felcsúti modell. Aján Tamás for minden! Winkler Róbert hajápolási praktikái. Uj Péter arcszőrzete. Az autós újságírás Szörényi–Bródyja. Férgek rágják a magyarok hajóját. Magellánét is. Büszkén emeljük magasra a hamis zászlót!
Mi van, ha nincs bejgli? Hogyan ne legyünk idegbetegek szenteste? Miért nem tudunk normálisan kommunikálni? Ünnep előtti gyorstalpaló.
Mohamedek között, Keith Richards és Yves Saint Laurent nyomában. Igazság és hitelesség a belső sávban. Nyelvtudomány és esztétikai terror. Pápázás. Tusfürdőmaffia a siralomházban.
A 444 gondozásában megjelent A kínai konyha kultúrtörténete könyvbemutatóján Vida Kata gasztroblogger beszélgetett Keve Márton kreatív séffel és Bede Mártonnal, a 444 újságírójával, többek közt arról, hogyan változott Budapesten a kínai gasztronómiai felhozatal, és mik a legizgalmasabb helyek most. Beszéltünk a legfontosabb hozzávalókról, hogy mit kell vásárolni egy alaprecepthez, és főleg miért érdemes kínait enni.