Rogán még erősebb lett, miközben a Főnök máris egymás torkának ugrasztott egy rakás öltönyös férfit

POLITIKA
2022 május 13., 15:49

Pénteken közölték a leendő kormánytagok hivatalos listáját, a nemsokára felálló új minisztériumok neveit, illetve azt, hogy néhány kulcsfontosságú terület kihez fog kerülni. Emellett benyújtották az új szerkezet felállításához szükséges törvénymódosításokat. Ezek alapján a töredékes, mégis érdemi információmorzsák alapján - egy rakás kulcsterület gazdája még nem ismert! - ezeket várhatjuk az V. Orbán-kormánytól:

1.) Izom Tóni és a rengeteg titkosszolgálat

A ma tudható információk alapján Rogán Antal lehet a kormány egyik erős embere, ha nem maga Az Erős Ember. Sőt talán az sem túlzás, hogy a NER-Világ Legerősebb Embere Orbán Után. Nála marad ugyanis az orbáni kormányzásban kulcsszerepet játszó propaganda + kommunikáció és emellé megkapja az összes polgári nemzetbiztonsági szolgálat, vagyis az Információs Hivatal, az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, és a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ felügyeletét is. Ezek némelyikének ezzel egyidőben még növelik is a befolyását.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.