Britney Spears elvetélt

ZENE
2022 május 15., 08:31
comments 3

Legmélyebb szomorúsággal jelentjük be, hogy elvesztettük a csodababánkat - így jelentette be Instatgam-oldalán Britney Spears, hogy elvetélt. A 40 éves popsztár egy hónapja jelentette be, hogy gyereket vár barátjától, a 28 éves fitneszmodell Sam Asgharitól, akivel már egy ideje családot akart alapítani.


Britney Spears pár hónappal azután jelentette be, hogy gyereket vár, hogy kiszabadult apja több mint egy évtizedes gyámsága alól, mellyel az énekesnő mindennapi életét irányította. A határozatot megelőző bírósági meghallgatásokon Spears elmondta, hogy akarata ellenére fogamzásgátló tablettát kellett szednie.

photo_camera Britney Spears és Sam Asghari Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP

Az énekes mostani posztjában azt írja, őt is és Asgharit is nagyon megrázza a baba elvesztése. Mint írja, lehet, hogy várniuk kellett volna a terhesség bejelentésével, de túlságosan izgatottak voltak a hírtől. Britney azt is írja, hogy a szerelmük továbbra is nagyon erős, és tovább próbálkoznak majd, hogy bővítsék "ezt a gyönyörű családot". Britneynek korábbi kapcsolataiból van két kamaszkorú fia. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt