Szalay-Bobrovniczky szerint nemzeti érdek, hogy tulajdona van a cseh harcirepülő-gyárban

POLITIKA
2022 május 18., 11:59
comments 6
photo_camera Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterjelölt, harcirepülőgépgyár-tulajdonos. Fotó: Németh Dániel/444

Ha tartana bármilyen politikai következménytől, vagy ha legalább a látszatra adna, Orbán Viktor aligha kéri fel honvédelmi miniszternek Szalay-Bobrovniczky Kristófot. A miniszterelnök szerint a háborúk évtizede jön, a szomszédunkban dúl is egy háború, ezért a hadsereg fejlesztése „a legsürgetőbb feladat”. Ebben a példátlanul feszült helyzetben nem a 40 éves katonai múlttal rendelkező, 8 éven át vezérkari főnök Benkő Tibor folytatja, hanem Habony Árpád kampányguru második embere. Ez akkor is szédítő különbség, ha a miniszterjelölt tartalékos tiszt a Nemzeti Honvéd Díszegységnél.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.