Vödörrel ütközött egy Tesla

baleset
2022 május 21., 19:08
comments 5

A Budapesti Autósok oldalán jelent meg egy videó, amin egy kisteherautóról lezuhant vödör karambolozása látható egy mögötte haladó Tesla Model 3 típusú autóval az M2-es autó úton. A kis koccanás 800 ezer forintos kárt okozott a Teslában. A videót az autóba gyárilag beszerelt fedélzeti kamera rögzítette.

Az autós elmondása szerint nem sikerült megállítani a kisteherautót, így az a kárt nem is ismerte el. "Próbáltam jelezni neki. Elmentem mellette, ablak lehúz, integet hogy jöjjön ki a benzinkútra. Vészvillogó, index, stb. Semmi reakciót nem mutatott, csak elment mellettem. Tovább már nem akartam piszkálni a történetet a forgalomban..." - mondta az autó tulajdonosa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt