Bepanaszolták a mentősöket, hogy a forgalmat zavarva várakoztak, pedig nem igazán tehettek mást

május 23., hétfő 12:52
7

Egy autós egy fotót mellékelve panaszkodott az Országos Mentőszolgálatnál, hogy áprilisban a Bem rakparton egy mentőautó úgy állt fel a járdára, hogy lelógott onnan az úttestre, ezzel pedig zavarta az autósforgalmat, pedig igazán felfért volna jobban. A férfi szerint ezt csak azért csinálta a sofőr, hogy mindenki lássa, milyen fontosak, és ez „felháborító”.

Az Országos Mentőszolgálat most a Facebookon válaszolt: „Tapasztalt gépkocsivezető bajtársunk meghallgatására nem került sor, hiszen (mint az a melléken képen is jól látható) a parkolóhely szabályos használata nagyban megnehezítette volna több mentésre szolgáló eszköz hozzáférését (pl.: hordágy, hordszék, board teströgzítő), ez pedig a beteg mozgatását és elszállítását akadályozta volna. Digitálisan rögzített adataink alapján a mentőautó 36 percet várakozott a helyszínen, az ezzel okozott kellemetlenségek miatt szíves megértését kérjük!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt