Ha minden igaz, Kanye West fogja újragondolni a mekis csomagolásokat

KULTÚRA
2022 május 24., 06:28

Kanye West, akarom mondani Ye május 23-án osztotta meg az alábbi Instagram-sztorit, amin egy McDonalds's logós doboz látható, alatta a szöveggel: „Jövő héten meg a sültkrumpli”. (A „next week it’s the fries” egyébként egy szövegrészlet West 2005-ös, Gold Digger című számából.)

photo_camera Fotó: Kanye West/Instagram

Egy ideig nem volt világos, hogy ezzel mit akar mondani, később azonban egy posztban is megosztotta a fotót, itt pedig egy picit bővebben is kifejtette, hogy összeáll Naoto Fukasawa formatervezővel, hogy újragondolják a Meki csomagolásait. Naoto Fukasawa vagy a McDonald's Instagramján ennek egyelőre nincs jele.

A rapper már korábban is kollaborált a Mekivel, februárban a McDonald's Super Bowl alatt futó reklámjában szerepelt

link Forrás

(Complex)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.