Mit olvas Orbán Viktor?

Lezárt tartalom a Kör tagjainak POLITIKA
2022 május 24., 18:08
comments 15

„Minden nap olvassunk! A book a day, keeps the defeat away” - javasolta Orbán Viktor az amerikai vendégeknek a CPAC Hungary múlt heti konferenciáján, amikor megosztotta velük „a progresszív dominancia ellenszerének” 12 pontos receptjét.

Ragadjuk meg hát az alkalmat, és nézzünk körül a miniszterelnök munkaállomásán. Orbán kedden videón jelentkezett be a kormányfői asztal mögül.

Ott vannak a sarokban felhalmozva a könyvek.

Egy pillanatra visszatérve Orbán múlt heti beszédéhez, szabadkozva indította az amerikainak javasolt "olvassanak minden nap"-programot, de megindokolta, miért érdemes mégis hallgatni rá:

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt