Mit olvas Orbán Viktor?

POLITIKA
2022 május 24., 18:08

„Minden nap olvassunk! A book a day, keeps the defeat away” - javasolta Orbán Viktor az amerikai vendégeknek a CPAC Hungary múlt heti konferenciáján, amikor megosztotta velük „a progresszív dominancia ellenszerének” 12 pontos receptjét.

Ragadjuk meg hát az alkalmat, és nézzünk körül a miniszterelnök munkaállomásán. Orbán kedden videón jelentkezett be a kormányfői asztal mögül.

Ott vannak a sarokban felhalmozva a könyvek.

Egy pillanatra visszatérve Orbán múlt heti beszédéhez, szabadkozva indította az amerikainak javasolt "olvassanak minden nap"-programot, de megindokolta, miért érdemes mégis hallgatni rá:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.