Cardi B úgy érzi, felelősséggel tartozik azért, hogy ne csak nedvesedéséről, de politikáról is beszéljen

Lezárt tartalom a Kör tagjainak Sorozat
2022 május 25., 19:15
comments 9

„Nem igazán szoktam sok politikát vinni a zenémbe, de a platformomat kurvára kihasználom. Már akkor is használtam ezt a felületet, amikor táncos voltam. Mert lehet, hogy azt hiszed, az emberek nem figyelnek, de igenis figyelnek.”

Ezt Cardi B mondta David Letterman Netflixen futó, My Next Guest Needs No Introduction/A következő vendégemet nem kell bemutatni című beszélgetős műsorában, miután Letterman azt mondta a rappernek: „Csodálatos, hogy a hozzád hasonló emberek egyik erőssége a politikai aktivizmus és a világ megváltoztatása, az emberek érzéseinek és gondolkodásmódjának megváltoztatása, nemcsak saját magukról de a világ problémáiról is.

Cardi B-ról először tényleg nem feltétlenül a politika, inkább az juthat eszünkbe, ahogy Megan Thee Stallionnal együtt rappel arról, hogy milyen jó picsáig nedvesnek lenni, szeretni a tested és a nemi szerved, közben meg leszarni, hogy erről mások mit gondolnak. Pedig amikor nem a Wet Ass Pussyról rappel, tényleg kihasználja a lehetőségeit, hogy felhívja a figyelmet olyan politikai kérdésekre, amelyek őt is foglalkoztatják.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.