Péntektől csak magyar rendszámú autóval lehet tankolni kedvezményesen

gazdaság
2022 május 26., 13:20
comments 54

Gulyás Gergely a kormányinfón jelentette be, hogy egyelőre marad a benzinárstop, de vannak visszaélések, a határmenti kutakon jelentős a benzinturizmus, ezért szigorítanak. Péntektől csak magyar rendszámú autókat lehet megtankolni a 480-as benzinnel, a külföldiek vagy külföldi rendszámú autók a drágábbat vásárolhatják.

A kasszásnak kell majd bemutatni a forgalmit, az alapján dől el, hogy ugyanazért a benzinért 480 forintot vagy a piaci árat kell fizetni.

További részletek a kormányinfóról itt olvashatók.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.