Nagyváradon fogták el M. Beáta feltételezett gyilkosát

bűnözés
2022 május 27., 07:24
comments 4

A Telex híre szerint megtalálta a rendőrség B. Ferencet, a szombaton eltűnt M. Beáta meggyilkolásával gyanúsított férfit. A gyanúsítottat Nagyváradon fogták el, ahol előbb az autójára bukkantak rá a vasútállomás közelében, majd rajtaütöttek egy bérelt lakásban.

A 30 éves M. Beáta egyetemi oktató szombat óta nem adott életjelt magáról, ezért hozzátartozói a rendőrséghez fordultak. Aggodalmukat növelte, hogy az áldozat a vele párkapcsolatban álló B. Ferenccel együtt tűnt el, akit korábban az akkori barátnője elleni fizikai agresszió miatt ítéltek el, ám csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

M. Beáta holttestét szerdán találta meg a rendőrség. Minderről ebben a cikkünkben írtunk részletesebben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.