Kocsis Máté a pártokat is megadóztatná

POLITIKA
2022 május 28., 05:13

Kocsis Máté szerint a pártoknak is hozzá kell járulniuk a kormány által létrehozott rezsivédelmi alaphoz, „legalább azzal a három milliárd forinttal, amennyivel többe kerülnének a parlamenti frakcióik a következő években”. A Fidesz frakcióvezetője azt írta, jövő héten javasolni is fogják a pártok megadóztatását.

A kormány csütörtökön jelentette be, hogy nyolc gazdasági ágazat „extraprofitjának” megadóztatásával 700 milliárd forintos rezsivédelmi, és 200 milliárd forintos honvédelmi alapot hoz létre.

photo_camera Kocsis Máté Fotó: Németh Dániel/444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.