Itt a megoldás, ezt kell tenni a putyinista kommentelővel

május 29., vasárnap 18:08
26

Két hete publikáltunk egy cikket a 444-en Elvenni az ukránok Igazságát címmel. Arról szólt, hogy Orbán Balázs a Parlamentben azt állította, hogy nem az ukránok harcolnak Ukrajnában, hanem az USA és az oroszok, és hogy ez egy olyan eltorzítása a valóságnak, ami nemcsak az ukránokkal szemben méltatlan, hanem 1956 forradalmáraival szemben is, ugyanis velük kapcsolatban máig pont ugyanezt a hazug teóriát szórja a Kreml.

A cikkre Facebook-oldalán válaszolt Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Most jön a lényeg.

A politikus posztja alatt szépen gyűltek az átlagos, teljesen haszontalan kommentek, amikor jött Mészáros Mátyás, aki olyan hozzászólást írt, mit írt, költött, amitől könnybe lábadt a szemem, annyira megérintett:

Csodálatos, ugye?

De mit lehet egy ilyen magvas, haiku sűrűségű portréval kezdeni? Szerencsére az én csodálatos barátaim tudták a megoldást. Megkaptam üvegbe, sőt plakettbe öntve, gravírozva születésnapomra, és most ott díszeleg a polcomon, és óránként megforgatom, letörölgetem, elolvasgatom:

Minden arra érdemes kommentet és kommentelőt szoborba kéne önteni!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt