Elvenni az ukránok igazságát

vélemény
2022 május 18., 18:08
comments 22

Orbán Balázs államtitkár hétfőn a Parlamentben egy felszólalásában azt mondta, hogy Ukrajna területén amerikai-orosz háború zajlik. Közismert elmélet ez a fideszes univerzumban, sőt azon túl is (ha egyáltalán van még valami azon túl). Nincs benne semmi egetrengető. A párt sajtója, a párt körüli holdudvar, a szatelitpártok teljesen egyetértenek abban, hogy Ukrajna – minimum a 2004-es narancsos forradalom óta, de a 2014-es Majdan óta már biztosan – az USA műveleti területe.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.