„Volt rá 90 perced, hogy értelmes kérdéseket találj ki, erre ilyen szarságokkal jössz”

futball
2022 május 29., 07:36

Faképnél hagyta a német riportert Toni Kroos, a Real Madrid középpályása a Bajnokok Ligája-döntő utáni interjú közben. A tévés arra volt kíváncsi, hogy meglepte-e a futballistát, hogy az ellenfél Liverpool ilyen hatalmas nyomást helyezett a csapatára.

Erre Kroos teljesen kiakadt, azt mondta, „volt rá 90 perced, hogy értelmes kérdéseket találj ki, erre ilyen szarságokkal jössz”, majd hozzátette, tudták, hogy az angolok ellen nehéz lesz, de nem egy csoportmeccsen focizgattak, hanem a BL-döntőjét nyerték meg éppen. Ezután egyszerűen otthagyta a tévést.

Két másodperc után azért még visszakanyarodott, hogy annyit mondjon, „rettenetes, tényleg rettenetes”. A meccset 1-0-ra nyerte a Madrid, miközben a Liverpool nagyságrendekkel többször próbálkozott gólszerzéssel, ám a spanyolok belga kapusa, Thibauld Courtois mindent fogott.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.