Elkezdődött a harmadik világháború, ideje demilitarizálni a NATO-t - hangzott el az orosz állami tévében

propaganda
2022 május 31., 11:11

Olga Szkabejeva, az orosz állami Rosszija 1-es számú tévécsatorna műsorvezetője és politikai megmondóembere hétfőn már arról beszélt élő adásban, hogy ki kell jelenteni: elkezdődött a harmadik világháború, és nem elég Ukrajnát lefegyverezni, hozzá kell látni a NATO demilitarizálásához.

Szkabejeva, aki ismert kommentátora az állami csatornának, arról is beszélt, hogy vége a „különleges műveletek” időszakának, és már nyílt konfliktus zajlik a NATO és Oroszország között.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.