A rágalmazási pert megnyerte, de milyen hatással lesz ez Johnny Depp karrierjére?

bulvár
2022 június 03., 17:02
comments 26

Az egy dolog, hogy Johnny Depp megnyerte az Amber Heard ellen indított rágalmazási pert, de az továbbra is kérdés, hogy ezzel visszanyeri-e Hollywood vagy a nézők bizalmát. Ha sikerül is neki, az időbe telik, hiszen karrierje nem a mostani per miatt bicsaklott meg. És bár az esküdtszék most neki adott igazat, azt nehéz lesz elfelejteni, hogy ez egy évekig tartó, kölcsönösen bántalmazó kapcsolat volt. Nem véletlen, hogy az NBC cikke szerint több PR-szakértő is azt mondta, Hollywoodban emiatt továbbra is óvatosan közelednek majd Depphez és a vele közös munkákhoz.

„Az ítélet az ő javát szolgálja”

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.