A Tankcsapdát nem érdekli a „kommentelő társadalom”

ZENE
2022 június 03., 12:30

Nehezen teszik túl magukat a rajongók a Tankcsapda új gumipopslágerén, a BAZ+ Túl vagyok rajtad-on, amit az autotune egyik hazai virtuózával, a BSW-vel közösen hoztak össze.

link Forrás

A Bors szerint egyenesen gyűlöletcunami zúdult a zenekarra, ezért megkérdezték Lukács László frontembert, hogyan éli meg a közönség reakcióit.

Nem érdekel bennünket a kommentelő társadalom! Úgy gondolom, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét a zenéink között. Mi egy alkotói társaság vagyunk és a szabadság a lényegünk. De szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy urai vagyunk a helyzetnek és a következő klip már sokkal rockosabb lesz

- mondta Lukács.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.