Nemhogy megszorítás nem lesz, Novák Katalin hivatala jóval többet költhet jövőre

POLITIKA
2022 június 07., 12:11

Publikus a jövő évi költségvetés tervezete, lesz róla több cikkünk, addig is egy példa arról, hogy valóban komoly állami spórolásba kezd-e a kormány, ahogyan azt Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter jelezte.

A Köztársasági Elnöki Hivatalnál ilyen megszorítás biztosan nem lesz, a jövő évi költségvetés igencsak bőkezűen bánik az államfői hivatallal. Majdnem megduplázódik a személyi juttatások kerete, és a működésre is sokkal több jut majd, mint idén.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.