Az intenzív osztályon küzdenek az óvodabuszban felejtett négyéves kislány életéért

bűnügy
2022 június 09., 05:02
comments 20

A Blikk információi szerint még mindig a debreceni kórház intenzív osztályán fekszik életveszélyes állapotban az a négyéves tiszaderzsi kislány, akit egy óvodabuszban felejtettek. A lap úgy tudja, hogy a Tiszaderzsen élő gyereket kedden reggel vették fel a 14-17 fő szállítására alkalmas buszra, hogy a tomajmonostorai oviba eljusson, de Inezt magára hagyták a buszon nyolc órára, senkinek sem tűnt fel a hiánya. Információik szerint már eszméletlen állapotban találtak rá.

photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

A család egyik közeli barátja szerint a bezárt ajtó és elsötétített ablakok mögött esélye sem volt arra, hogy bárki meghallja a segélykiáltását. Aznap ráadásul pokoli meleg volt, talán 50 fokos is lehetett a busz, amikor a nap a legerősebben tűzött.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt hivatalból indított eljárást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.