Mintha a Komjádi bejáratánál papuccsal adtak volna egy kurva nagy pofont

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
június 9., csütörtök 15:33
138

Ott áll Hosszú Katinka az úszómedence kicsempézett fenekén. Mosolyogva odaintek neki, ő visszaint. Közelebb lépnék, de elém áll egy nő, a kezében kerek tálcával, a tálcán csavaros kupakos gyógyszeres üvegcsékkel. „Így talán képes leszek utolérni és meginterjúvolni” – gondolom magamban, és további gondolkodás nélkül felhajtom az egyiket. A keserűség, a csípés és a szédülés olyan erővel taszít mellbe, hogy a Központ előtti járdán találom magam hajnali fél háromkor, a negyedik Tubi után. Ijedten nyúlok a másik fajta üvegcse felé. Ennek már elolvasom a címkéjét, mielőtt leküldeném. „Búzafűlé”. A meghökkentő édesség vág szájba először, majd olyan érzésem támad, mintha kompromisszummentesen bulizó birka lennék Las Vegasban, aki éppen egy titokzatos okból csukamájolajjal megöntözött golfpálya füvét legeli.

Az esetleges látszat ellenére nem egy álomban járunk. Hanem Hosszú Katinka és a pasija, Gelencsér Máté „Koool” névre keresztelt szuperegészséges kajáldájának sajtóbemutatóján, a Szent István körúton, sréhen szemben a Vígszínházzal. És mindenre van magyarázat. A Kool annyira egészséges, hogy az ajtóban gyógyszeres fiolákra emlékeztető, csavaros kupakos üvegcsékbe töltött, hidegen préselt gyömbér-

és búzafűlével fogadtak.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt