A nyár végéig nem zárják le többet a pesti rakpartot az autósok elől

Budapest
2022 június 15., 14:32
comments 2

Jó darabig a mostani lesz az utolsó szabad hétvége a pesti alsó rakparton, ezt írja Facebook-oldalán Balogh Samu, Karácsony Gergely budapesti főpolgármester kabinetfőnöke.

Mint a bejegyzésből kiderül, azért nem zárják le többet az autósforgalom elől a pesti rakpartot, mert a Lánchíd felújítása miatt jövő hét elejétől augusztus végéig le lesz zárva a budai alsó rakpart a Döbrentei tér és a Halász utca között. A forgalmat így a pesti rakparton lehet biztosítani, ami hétvégén is az autósoké lesz.

"Szóval menjetek ki, élvezzétek a (jó darabig) utolsó hétvége lehetőségét, aztán augusztus végén találkozunk újra a pesti rakparton!"- írja Balogh Samu. Hogy augusztus végén pontosan mikor zárják le újra az autók elől a pesti alsó rakpartot, egyelőre nem tudni.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.