Kiszállnak az alapítók a Balaton Sound és a Volt Fesztivál szervezéséből

fesztivál
2022 június 16., 08:00
comments 4

Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert csütörtökön jelentették be a neresített Indexen, hogy 2023-ban átadják a VOLT Fesztivál, a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál irányítását és szervezését az amerikai tulajdonosoknak. A Fesztiválokat szervező Sziget Kulturális Menedzseriroda Kft. 70 százalékát még 2017-ben adták el egy brit-amerikai befektetőcégnek, az Edition Capitalnek.

photo_camera Fotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

Lobenwein azzal indokolta a lépést, hogy úgy érezte, bölcsebb döntés, ha hátrébb lépnek, és átadják az irányítást annak a profi csapatnak, ami világszerte ötvenegynehány fesztivált tulajdonol. (via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.