Kiszállnak az alapítók a Balaton Sound és a Volt Fesztivál szervezéséből

fesztivál
2022 június 16., 8:00
comments 4

Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert csütörtökön jelentették be a neresített Indexen, hogy 2023-ban átadják a VOLT Fesztivál, a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál irányítását és szervezését az amerikai tulajdonosoknak. A Fesztiválokat szervező Sziget Kulturális Menedzseriroda Kft. 70 százalékát még 2017-ben adták el egy brit-amerikai befektetőcégnek, az Edition Capitalnek.

photo_camera Fotó: Bodnár Boglárka/MTI/MTVA

Lobenwein azzal indokolta a lépést, hogy úgy érezte, bölcsebb döntés, ha hátrébb lépnek, és átadják az irányítást annak a profi csapatnak, ami világszerte ötvenegynehány fesztivált tulajdonol. (via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt