„A halálomról szóló híresztelések nagymértékben túlzóak”

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
június 17., péntek 17:55
28

Nagy érdeklődéssel várt beszédet tartott a szentpétervári nemzetközi gazdasági fórumon Vlagyimir Putyin, 100 perces csúszással, állítólag hekkertámadások miatt. Eredeti előadása inkább hosszú volt, mint érdekfeszítő. A tartalmánál izgalmasabbnak tűnt első ránézésre, hogy a „moderátor” Margarita Szimonjan mellett harmadikként ott volt a pódiumon Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnök, akinek télen putyini segítséggel sikerült levernie az országában kitört lázongásokat. Ám az ő jelenlétéből sem sült ki semmi extra, a két állam nem borult végképp egymás keblére, a kazah vezető még csak azt sem mondta ki, hogy szándékában állna elismerni a donecki és a luhanszki „népköztársaságok” „függetlenségét”.

A két főpolitikus előadása után kérdezz-felelek bontakozott ki, ennek során Vlagyimir Putyin tett néhány további kijelentést, ami indokolja, hogy pontokba szedjük fontosabb állításait.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt