„A halálomról szóló híresztelések nagymértékben túlzóak”

háború
2022 június 17., 17:55
comments 28

Nagy érdeklődéssel várt beszédet tartott a szentpétervári nemzetközi gazdasági fórumon Vlagyimir Putyin, 100 perces csúszással, állítólag hekkertámadások miatt. Eredeti előadása inkább hosszú volt, mint érdekfeszítő. A tartalmánál izgalmasabbnak tűnt első ránézésre, hogy a „moderátor” Margarita Szimonjan mellett harmadikként ott volt a pódiumon Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnök, akinek télen putyini segítséggel sikerült levernie az országában kitört lázongásokat. Ám az ő jelenlétéből sem sült ki semmi extra, a két állam nem borult végképp egymás keblére, a kazah vezető még csak azt sem mondta ki, hogy szándékában állna elismerni a donecki és a luhanszki „népköztársaságok” „függetlenségét”.

A két főpolitikus előadása után kérdezz-felelek bontakozott ki, ennek során Vlagyimir Putyin tett néhány további kijelentést, ami indokolja, hogy pontokba szedjük fontosabb állításait.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.