Gyöngyösi Márton elindul a Jobbik elnöki posztjáért

POLITIKA
2022 június 17., 11:17
comments 1

Gyöngyösi Márton a Jobbik elnöke szeretne lenni, jelentette be Facebook-oldalán a párt európai parlamenti képviselője. Azt írta, „amikor egy rezsimmel harcolunk, akkor nem lehet sem álmodozni, sem az úton visszafordulni, sem kiegyezni az elnyomással”.

Gyöngyösi 2010 és 2019 közt országgyűlési képviselő volt, és egy ideig a Jobbik frakcióját is irányította.

photo_camera Gyöngyösi Márton a választások éjszakáján az ellenzéki eredményvárón Fotó: Bankó Gábor

Jakab Péter június 8-án mondott le, annak ellenére, hogy korábban nagy többséggel újraválasztották. Azt mondta, „az új elnökség nem kívánja a tagság útját járni”, a szükséges döntések meghozatalához nem biztosítják számára a többséget, és ezzel kivették a kezéből a Jobbik irányítását.

Azóta Potocskáné Kőrösi Anita a párt ügyvezető elnöke.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.