Akkorákat nyögött a teniszező, hogy a szomszédai ráhívták a rendőrt

ÉLET
2022 június 18., 15:44
Dominic Thiem a Roland Garros első fordulójában, 2022. május 22-én.
photo_camera Dominic Thiem a Roland Garros első fordulójában, 2022. május 22-én. Fotó: MINE KASAPOGLU/Anadolu Agency via AFP

Váratlan rendőri intézkedés szakította meg Dominic Thiem, a US Open 2020-as bajnokának felkészülését. Szomszédai a pályáról beszűrődő zajokat félreértve hívták rá a rendőröket, mert a hangos nyögések alapján azt hihették, hogy pornófilmet forgatnak, írja a Eurosport.

Thiemnek a salakpályás szezon nem sikerült túl jól, ezért Ausztriába hazatérve kemény felkészülésbe kezdett. A felkészülését megzavaró bizarr történetet ő maga is megerősítette. "Nem ez az első alkalom, hogy panaszkodtak. Mindig nagyon vicces, de egyáltalán nem érthetetlen, mert elég hangos és furcsa tud lenni a zaj" - mondta a teniszező, aki azt is elmondta, hogy félmeztelenül edzett. "Valószínűleg annyira jónak tartották a testem, hogy azt gondolták, biztosan pornót forgatunk" - mondta.

A riasztott rendőröknek végül Barbara Muhr, az osztrák teniszszövetség helyszínen tartózkodó elnöke magyarázta el a helyzetet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.