Akkorákat nyögött a teniszező, hogy a szomszédai ráhívták a rendőrt

június 18., szombat 15:44
7
Dominic Thiem a Roland Garros első fordulójában, 2022. május 22-én. Fotó: MINE KASAPOGLU/Anadolu Agency via AFP

Váratlan rendőri intézkedés szakította meg Dominic Thiem, a US Open 2020-as bajnokának felkészülését. Szomszédai a pályáról beszűrődő zajokat félreértve hívták rá a rendőröket, mert a hangos nyögések alapján azt hihették, hogy pornófilmet forgatnak, írja a Eurosport.

Thiemnek a salakpályás szezon nem sikerült túl jól, ezért Ausztriába hazatérve kemény felkészülésbe kezdett. A felkészülését megzavaró bizarr történetet ő maga is megerősítette. "Nem ez az első alkalom, hogy panaszkodtak. Mindig nagyon vicces, de egyáltalán nem érthetetlen, mert elég hangos és furcsa tud lenni a zaj" - mondta a teniszező, aki azt is elmondta, hogy félmeztelenül edzett. "Valószínűleg annyira jónak tartották a testem, hogy azt gondolták, biztosan pornót forgatunk" - mondta.

A riasztott rendőröknek végül Barbara Muhr, az osztrák teniszszövetség helyszínen tartózkodó elnöke magyarázta el a helyzetet.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt