Hosszú Katinka 7. lett 200 vegyesen a budapesti úszó-világbajnokságon

sport
2022 június 19., 17:44

A sokszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar úszónő a 8. legjobb idővel jutott be a 200 méteres vegyes úszás döntőjébe a budapesti Duna Arénában, ahol egy helyet tudott javítani, 7. lett.

A most 33 éves Hosszú Katinkát 2013 és 2019 között senki sem tudta legyőzni ezen a távon világversenyen, a vb-döntőknek pedig 2009 óta állandó szereplője volt.

A világbajnok most az amerikai Alex Walsh lett, ám ő sem tudta megdönteni Hosszú évek óta élő világcsúcsát, aki ezen a vb-n 400 vegyesen áll még rajthoz.

photo_camera Hosszú Katinka a célba érés után Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.