A Twitter igazgatótanácsa elfogadná Musk 44 milliárd dolláros ajánlatát

június 21., kedd 19:04
1

A Twitter igazgatótanácsa azt javasolta a részvényeseknek, hogy fogadják el Elon Musk 44 milliárd dolláros vételi ajánlatát a cégre. Musk viszont még mindig nem elégedett a deallel.

A Twitter-részvények árfolyama továbbra is a milliárdos Tesla-vezérigazgató, jövőformáló, irritáló és rakétamágnás által kínált ár alatt van, ami azt jelentheti, hogy a piac szkeptikus az üzlet megvalósulásával kapcsolatban.

A kedden megrendezett Katari Gazdasági Fórumon Musk arról beszélt, hogy továbbra is fontos kérdések maradtak megválaszolatlanul a közösségi szolgáltatás kamufelhasználóival kapcsolatban. A Twitter szerint 5 százalék alatti a mindenféle botok és fals accountok száma, de Musk nem hiszi el, hanem „továbbra is állásfoglalásra vár” ebben a „nagyon fontos kérdésben”.

Musk azt is mondta, hogy kérdései vannak a cég adósságaival kapcsolatban, és hogy a részvényesek hajlandók lennének-e megszavazni az üzletet. (DW)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt