Elon Musk transznemű lánya névváltoztatási kérelmet nyújtott be, hogy semmi se kösse többé apjához

Lezárt tartalom a Kör tagjainak ÉLET
2022 június 21., 07:35
comments 19
photo_camera Elon Musk, a SpaceX és a Tesla alapítója, a Twitter új tulajdonosa 2020 márciusában Washingtonban Fotó: WIN MCNAMEE/Getty Images via AFP

Névváltoztatási kérelemmel élt Elon Musk transznemű lánya, aki egyfelől szeretné, ha nemi identitásának megfelelő névvel élhetne, másrészt szeretné, ha semmi nem kötné többé apjához.

„Már nem élek együtt biológiai apámmal, és nem kívánok vele semmilyen módon közösséget vállalni vagy bármilyen formában kapcsolatban állni” - nyilatkozta az egykori Xavier Alexander Musk.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt